Известие

Collapse
No announcement yet.

Пролем - Не пали 155 1.7

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Пролем - Не пали 155 1.7

Здравейте. Проблемът е нямам ток на бензиновата помпа, подавам директен ток, помпата тръгва но колата не пали. Също и на газ не пали.
    Last edited by Furious 155; d.m.y г., 23:50.

Aларма с имобилайзер имаш ли ?
    Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
    Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
    Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

[QUOTE=Sunny;1364279]Aларма с имобилайзер имаш ли ?[/QUO. Да

Comment

Възможноли е да е от датчика на коляновия вал. Също така нямам ток на свещите ???

Comment

Първоначално публикувано от и.иванов Покажи съобщение
          Възможноли е да е от датчика на коляновия вал. Също така нямам ток на свещите ???
          Под дросела имаш едни башони за помпата баш, прегледай ги
          Fiat Punto 1.4GT 1996
          Hyundai Tucson 2.0 2007
          Renault Clio 1.5 2019

Comment

Смених ги и тях и релетата, натисках и бутона под седалката, но няма никакъв резултат. Няма ток на бен.помпа,газта и свещите

Comment

Смених ги и тях и релетата, натисках и бутона под седалката, но няма никакъв резултат. Няма ток на бен.помпа,газта и свещите
              Инсталацията прегледай, някои кабел може да е фира.
              Fiat Punto 1.4GT 1996
              Hyundai Tucson 2.0 2007
              Renault Clio 1.5 2019

Comment

Това вече нее моя работа

Comment

Това вече нее моя работа
                  Прегледаъ дали е здраво закрепена плюсовата клема на акумулатора и всички други кабели, вързани към нея.
                  Преди време и аз се бях вкарал в подобен филм и накрая се оказа разхлабена връзка на кабела към клемата.
                  AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
                  Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.

Comment

Всичко е стегнато но не пали пак.

Comment

Възможно е от него да ги има всички тези симптоми, на мен преди години ми се беше случило същото и от него се оправи.
                      Alfa Romeo 155 1,8 T.S. 8V, Alfa Romeo 156 SW 2,4 JTD 10V

Comment

Дано и при мен е от него

Comment

Дано и при мен е от него
                          Възможно е да се е прекъснал кабела на датчика. Понякога, ако не е закрепен добре, кабела минава точно покрай пистовия ремък и ако опре в него, ремъка го прорязва. Провери и това!
                          AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
                          Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.

Comment

И аз залагам на датчика на коляновия вал,всички симптоми към него сочат.
                            Fiat Bravo 1.6 16V 97" ex ex...My first italian beast
                            Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 95" 150+++hp ex... Bye my come dream...
                            Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 99" with head from Quadrifoglio Verde ex.
                            Alfa Romeo 155 2.0 8V SUPER 94"

Comment

Премери , колко му е съпротижлението на датчика . Веднага ще разбереш да ли е пукнал .
                              LANCIA DEDRA 2.0 8V Turbo INTEGRALE
                              LANCIA THEMA 2.0 8V
                              ALFA ROMEO 155 1.8 8V Silverstone
                              ALFA ROMEO 155 1.9 turbo D

Comment

Working...
                              X